Pengakuan... MAK dan AYAH Tak Tahu Saya Suka Makan BABI...??
Hambik Engko!! punye besor babi atas meja tu.... 


Mungkin sukar mempercayai yang makanan kegemaran TIMBALAN PRESIDEN PAS ini adalah BABI.. tetapi itulah kenyataannya bila SIALAN ini pernah berkata dia "LEBIH RELA MAKAN BABI BERSAMA LIM GUAN ENG DARIPADA MAKAN AYAM BERSAMA NAJIB"..

Seorang TIMBALAN PRESIDEN PAS yang merupakan sebuah PARTI yang sepanjang hayat penubuhannya memperjuangkan Islam (kononnya) mempunyai seorang pemimpin peringkat tertinggi yang sanggup makan BABI dengan si KAPIR daripada makan AYAM dengan seorang ISLAM.. APA PANDANGAN ANDA?....Apa istimewanya BABI dibandingkan dengan AYAM?.. memang ramai yang tak tahu sebenarnya itulah maksud sebenar perjuangan MAT SABU selama ini..  SIALAN ini bukan berjuang untuk Islam tetapi perjuangannya selama ini hanyalah untuk kuasa, harta dan nafsu..

Suatu ketika dulu dia pernah glamer dengan kontroversi bilik 121 dan tag linenye "MAH.. BAU BURIT MUKA ABANG".. kemudian dengan kisah mengagungkan MAT INDERA sebagai pejuang negara sekaligus menidakkan jasa-jasa mereka yang telah tekorban di dalam tragedi BUKIT KEPONG.. tetapi sejarah itu tidak menundukkanya sebalinya menjadikan Sialan ini lebih kuat sehingga berjaya duduk di takhta paling tinggi parti..

Kini Sialan ini semakin kuat dengan bantuan musuh nombor 1 umat islam iaitu DAP.. Sebuah PArti yang tidak pernah berhenti dalam usahanya menjadikan MALAYSIA sebuah negara KRISTIAN!!

Bayangkan APA akan jadi kalau mereka berjaya memerintah MALAYSIA?.. Harapkan ANWAR KAKI JUBOR yang hanya akan menjadi Perdana Menteri KUDA KEPANG yang ntah mungkin sepenggal pemerintahannya sebelum ditukar kepada Perdana Menteri CINA KOMUNIS pertama Malaysia... jangan haraplaa... 

Ingat la balik sejarah manusia-manusia sialan ini sebelum anda membuat keputusan untuk mengundi memangkah mereka... Mahukah anda ORANG PAS melihat BENDERA PAS hilang BULANnya diganti dengan BABI?.. mahukah anda ORANG PAS melihat MASKOT rasmi anda ialah SEEKOR BABI?...

Tidak mustahill itu semua jika MAT SABU menjadi wakil anda (PAS) dalam Pakatan DAP, PAS, PKR...

"Benar atau Tidak MAT SABU Akan Tukar BABI Jadi MASKOT dan BENDERA PAS???? bukanlah satu kenyataan tetapi jika sikap dan persepsi penyokong kuat PAS tidak berubah maka apa yang dikatakan pada tajuk artikel ini akan menjadi kenyataan..."

Keputusan di tangan anda......????

Nota kaki:-
artikel ini ditulis pada jam 4 pagi disaat penulis berada di dalam keadaan kurang sedar kerana mengantuk.. tetapi anda yang membacanya mungkin dalam keadaan sedar dan sihat.. jadi buatlah keputusan berdasarkan otak anda ..... hehehee....

No comments:

Powered by Blogger.