TERKINI!!! RUSUHAN GANAS DI BUKIT JALIL TIDAK TERKAWAL







Memang ramai giler beb! Tentera Merah menguasai Bukit Jalil.

Aku sendiri menyaksikan ratusan ribu manusia memenuhi stadium bukit berkumpul dan berhimpun menunjukkan kesetian mereka kepada Parti Keramat yang selama ini hanya satu-satunya parti yang membela Agama, Bangsa dan Negara.

Tiada polis yang ramai, tiada FRU yang memukul dan tiada kekecohan yang belaku.

Tiada juga harta benda yang dimusnahkan, tiada juga yang cedera kerana dipukul dan memukul.

Begitulah beradapnya pejuang-pejuang parti Keramat UMNO yang cintakan keamanan dan kedamaian.

Amat berbeza dengan Parti Lahanat Pakatan Haram yang sentiasa menysahkan rakyat dan sentiasa membuat kecoh dengan niat menjahanamkan negara.

Saksikanlah sendiri dan nilailah sendiri yang mana satu pembela dan yang mana satu pembinasa.

Semoga Allah memberi kekuatan untuk pejuang-pejuang UMNO untuk terus berjuang mempertahankan Agama, Bangsa dan Negaranya...


Pena Dari Tanah Melayu

19 comments:

Anonymous said...

kerusi atas kosong jek?

Love Is Our Inspiration.... said...

biasalah... mereka tahu jaga tingkah laku... tapi tengoklah, UMNO bersabar macam mana walaupun dihina dan dikritik...

Anonymous said...

Anon 11 May 2012 09:06

sy pun tertanya juga bila nmpk pic kerusi atas tu mcm tak penuh but My Mum & dad dtg jauh2x dri sabah utk sambutan nie, dorg kata semua tak maw duk kerusi atas sebab tak nampk sgt so everyone hustling to sit as close as possible to the stage... but some of the upper part penuh jugak..

Anonymous said...

kalau 100K pun yg dtg, mesti penuh 1 stadium termasuk yg duduk atas dan duduk kt bawah.

Anonymous said...

stadium tu penuh 100k kalo ddk atas krusi aje..ni tgj padang pon penuh...pndai2 la,,,dkt2 100k la..ni idak,,bersih 3 SUKU y dtg xsmpai 40k,,tp pak BABI(bapak anwar bin ibrahim) wat pc,, gtau 300k,kakakakak

Pena Dari Tanah Melayu said...

Haha.....pandai betol kira anjing belaan ambiga ni yee.. Kat atas padang tu kalo ko soh duduk kat seat tu penuh la bodoh.

Hari ni hari kerja pon stadium ni penuh, bayangkan kalo hari cuti.. Fuuhhhhh!!!

Bukan cam anjing ambiga baru 20-30 ribu dah meroyan kata ratus ribu. Hhaha

Anonymous said...

Kerusi pn jd hal ke? Asalkn diorg setia dtg dari jauh bg sokongan pn dh memadai dr dok komen yg x membina ni...huh

Anonymous said...

adik aku baru skola nengah da kne pegi ape cte? KENA pegi mslhnye, bkn pegi ngn RELA. kne pegi dan dibawak oleh bas. ha ape smue ni. aku nk cte pon boleh r byk lg yg dorg buat kt bdk2 skola.

Anonymous said...

oi seat kt stadium dlm 88ribu je tu tgk seat pon xsmue penuh. mula2 je dok kt seat, da tu turun bawah, sgt jelas seat byk kosong. kalo turun bawah tu max dlm 10K org je leh muat. ni fakta ye.

Anonymous said...

Pak Cik aku ajak pg sini aritu..Sebab dapat duit je..aku pun pg..mcm haram x best langsung..mak cik2 bersepah pakai tudung rambut terjojol keluar..but thanks to najib for giving the rakyat duit utk vote..Hidup umno!

Mustafa Jafar said...

*Yop Kongsi~Berbalahan pandangan, biarlah kena pd tempatnya.. kata para pemikir UKM; Prof Madya Dr Sulaiman Noordin dlm ulasan berkaitan dg hadith Nabi SAW ~”Tinggalkan apa yg ada keraguan didalamnya dan ambillah jalan yg tidak ada keraguan didalam nya. Ta’atlah kpd pemerintah, jangan keluar drpd jemaah yg besar dibawah ketua yg dilantik melalui proses pilihan raya.” Rujukan: 6 July, 2011 http://www.anwaraidc.com/?p=13719

Anonymous said...

RATUSAN RIBU??? WAKAKAKAKKA
AIK? BUDAK SEKOLAH PUN RAMAI NI NAPE? DAK2 PLKN KE?? HAHAHARUN

Anonymous said...

SALAH TU...SEBENARNYA CUMA 20K
- IHSAN UTUSEX MELOYA

WAKAKAKKA

Harimau Tempur said...

macam haram puak umno ni sembang

Anonymous said...

kpala tok kau..ok ar tu..drda parti 2 bodo yg laen ...benggong

Anonymous said...

pergi angkut naik bas.... bole la bodoh... tp tk ramai mane pon... bodoh!!

Anonymous said...

dah pegi aritu..dpt duit..hehhe..bila nak buat lagi? nak duit raya plakk

Anonymous said...

kelakarlah perhimpunan ni...mcm perhimpunan tabika KEMAS je..ade joget2 ke?...karaoke ke?....

johan jasa said...

umno bawak syaitan sekali,
umno pukimak haram jadah sembah sultan lahanat

Instagram