11 May 2012

TERKINI!!! RUSUHAN GANAS DI BUKIT JALIL TIDAK TERKAWAL







Memang ramai giler beb! Tentera Merah menguasai Bukit Jalil.

Aku sendiri menyaksikan ratusan ribu manusia memenuhi stadium bukit berkumpul dan berhimpun menunjukkan kesetian mereka kepada Parti Keramat yang selama ini hanya satu-satunya parti yang membela Agama, Bangsa dan Negara.

Tiada polis yang ramai, tiada FRU yang memukul dan tiada kekecohan yang belaku.

Tiada juga harta benda yang dimusnahkan, tiada juga yang cedera kerana dipukul dan memukul.

Begitulah beradapnya pejuang-pejuang parti Keramat UMNO yang cintakan keamanan dan kedamaian.

Amat berbeza dengan Parti Lahanat Pakatan Haram yang sentiasa menysahkan rakyat dan sentiasa membuat kecoh dengan niat menjahanamkan negara.

Saksikanlah sendiri dan nilailah sendiri yang mana satu pembela dan yang mana satu pembinasa.

Semoga Allah memberi kekuatan untuk pejuang-pejuang UMNO untuk terus berjuang mempertahankan Agama, Bangsa dan Negaranya...


19 ulasan:

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    kerusi atas kosong jek?

  • Love Is Our Inspiration.... says:
    Saturday, 12 May, 2012

    biasalah... mereka tahu jaga tingkah laku... tapi tengoklah, UMNO bersabar macam mana walaupun dihina dan dikritik...

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    Anon 11 May 2012 09:06

    sy pun tertanya juga bila nmpk pic kerusi atas tu mcm tak penuh but My Mum & dad dtg jauh2x dri sabah utk sambutan nie, dorg kata semua tak maw duk kerusi atas sebab tak nampk sgt so everyone hustling to sit as close as possible to the stage... but some of the upper part penuh jugak..

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    kalau 100K pun yg dtg, mesti penuh 1 stadium termasuk yg duduk atas dan duduk kt bawah.

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    stadium tu penuh 100k kalo ddk atas krusi aje..ni tgj padang pon penuh...pndai2 la,,,dkt2 100k la..ni idak,,bersih 3 SUKU y dtg xsmpai 40k,,tp pak BABI(bapak anwar bin ibrahim) wat pc,, gtau 300k,kakakakak

  • Pena Dari Tanah Melayu says:
    Saturday, 12 May, 2012

    Haha.....pandai betol kira anjing belaan ambiga ni yee.. Kat atas padang tu kalo ko soh duduk kat seat tu penuh la bodoh.

    Hari ni hari kerja pon stadium ni penuh, bayangkan kalo hari cuti.. Fuuhhhhh!!!

    Bukan cam anjing ambiga baru 20-30 ribu dah meroyan kata ratus ribu. Hhaha

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    Kerusi pn jd hal ke? Asalkn diorg setia dtg dari jauh bg sokongan pn dh memadai dr dok komen yg x membina ni...huh

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    adik aku baru skola nengah da kne pegi ape cte? KENA pegi mslhnye, bkn pegi ngn RELA. kne pegi dan dibawak oleh bas. ha ape smue ni. aku nk cte pon boleh r byk lg yg dorg buat kt bdk2 skola.

  • Anonymous says:
    Saturday, 12 May, 2012

    oi seat kt stadium dlm 88ribu je tu tgk seat pon xsmue penuh. mula2 je dok kt seat, da tu turun bawah, sgt jelas seat byk kosong. kalo turun bawah tu max dlm 10K org je leh muat. ni fakta ye.

  • Anonymous says:
    Monday, 14 May, 2012

    Pak Cik aku ajak pg sini aritu..Sebab dapat duit je..aku pun pg..mcm haram x best langsung..mak cik2 bersepah pakai tudung rambut terjojol keluar..but thanks to najib for giving the rakyat duit utk vote..Hidup umno!

  • Mustafa Jafar says:
    Thursday, 17 May, 2012

    *Yop Kongsi~Berbalahan pandangan, biarlah kena pd tempatnya.. kata para pemikir UKM; Prof Madya Dr Sulaiman Noordin dlm ulasan berkaitan dg hadith Nabi SAW ~”Tinggalkan apa yg ada keraguan didalamnya dan ambillah jalan yg tidak ada keraguan didalam nya. Ta’atlah kpd pemerintah, jangan keluar drpd jemaah yg besar dibawah ketua yg dilantik melalui proses pilihan raya.” Rujukan: 6 July, 2011 http://www.anwaraidc.com/?p=13719

  • Anonymous says:
    Friday, 18 May, 2012

    RATUSAN RIBU??? WAKAKAKAKKA
    AIK? BUDAK SEKOLAH PUN RAMAI NI NAPE? DAK2 PLKN KE?? HAHAHARUN

  • Anonymous says:
    Friday, 18 May, 2012

    SALAH TU...SEBENARNYA CUMA 20K
    - IHSAN UTUSEX MELOYA

    WAKAKAKKA

  • Harimau Tempur says:
    Friday, 18 May, 2012

    macam haram puak umno ni sembang

  • Anonymous says:
    Tuesday, 22 May, 2012

    kpala tok kau..ok ar tu..drda parti 2 bodo yg laen ...benggong

  • Anonymous says:
    Saturday, 28 July, 2012

    pergi angkut naik bas.... bole la bodoh... tp tk ramai mane pon... bodoh!!

  • Anonymous says:
    Thursday, 16 August, 2012

    dah pegi aritu..dpt duit..hehhe..bila nak buat lagi? nak duit raya plakk

  • Anonymous says:
    Tuesday, 21 August, 2012

    kelakarlah perhimpunan ni...mcm perhimpunan tabika KEMAS je..ade joget2 ke?...karaoke ke?....

  • johan jasa says:
    Tuesday, 18 September, 2012

    umno bawak syaitan sekali,
    umno pukimak haram jadah sembah sultan lahanat