Pemuda UMNO Bahagian Kuala Selangor dan NGO buat Laporan Polis Bantah Himpunan Bodoh Nak Gulingkan KerajaanKUALA SELANGOR, 27 Dis - Pemuda UMNO Bahagian Kuala Selangor hari ini membuat laporan polis sebagai tanda bantahan dan menuntut supaya tindakan yang amat tegas diambil oleh pihak Polis terhadap penganjur, peserta dan penghebah Himpunan Gulingkan Kerajaan yang bakal berlangsung pada 31 Disember ini.Muhd Fauzay Hassim selaku Ketua Pemuda UMNO Bahagian Kuala Selangor amat berharap rakyat-rakyat di luar sana agar tidak terpedaya dengan agenda pembangkang yang mahu menumbangkan negara dengan cara keganasan.

"Kita cintakan keamanan dan kita harap apa saja tindakan yang mereka buat, kita mintak pihak berkuasa terus mengambil tindakan yang sekeras-kerasnya supaya mereka ini sentiasa beringat", katanya.

Turut serta membuat laporan polis adalah beberapa NGO diantaranya Pertubuhan Ikatan Muafakat Amal Malaysia (IMAM), Gerakan Siber 1Malaysia (GS1M), Gerakan Anti Penyelewengan Selangor (GAPs) dan Majlis Belia Daerah KUala Selangor (MBDKS).

Lebih 20 orang wakil dari Pemuda UMNO dan NGO-NGO yang terlibat berkumpul di Ibu Pejabat Daerah Polis Kuala Selangor (IPD KS) dan semuanya berjalan lancar.

Baca lanjut [KLIK SINI]

1 comment:

Anonymous said...

Kepada setia-usaha Datuk Seri Tengku Adnan bin Tengku Mansor (UMNO) Ketua Parti gerakan Mah Siew Keong, Ketua MIC Datuk Seri G. Palanivel, Ketua PPP Datuk T. Murugiah dan peminpin-peminpin komponen.

Kami YIP KUM FOOK Ketua MCA Gombak, YIP JIUN HANN pemuda MCA Gombak dan Jayanthi Devi Balaguru ketua Gerakan Segambut (CHIA OOI SUN & CO.) Advocates & Solicitors 48-1 1st Floor, Jalan Brunei Utara Off Changkat Thambi Dollah, Pudu 55100 Kuala lumpur, dengan hormatnya disini harap semua parti komponen BN menyokong seruan bekas menteri penerangan Zain Nuddin menjemput bekas Perdana menteri DR. Mahathir bin Mohamad ke Putera Jaya menolong Kerajaan mentadbir Negara.

Kerana berbanding dari segi ekonomi, keselamatan, pembangunan dan lain-lain dengan jelasnya bekas perdana menteri Dr. Mahathir bin Mohamad lebih berkaliber dan berpengalaman mentadbir Malaysia dengan sepurna.

Sekian dimaklumkan. Terima Kasih

YIP KUM FOOK & ASSOCIATES
NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR
JALAN 53, DESA JAYA KEPONG
52100 KUALA LUMPUR

Powered by Blogger.