@Ibdil #BedilTheLoser Berjaya Patahkan Serangan Terhadap @KhairyKJ Di Laman Sosial Instagram

 

Semakin hari kelihatan semakin panas isu-su dalam negara hingga KHairy KJ sendiri terasa bahangnya. Isu kenaikan harga barang, tarif dan tol hingga hari ini masih menjadi kemarahan rakyat dan Khairy KJ sendiri sebagai Menteri Orang Muda bangun bersuara mempersoalkan kenapa kerajaan perlu buat demikian.

Khairy KJ sendiri sebagai  Menteri Belia dan Sukan turut dihentam Pakatan Pembangkang kerana dikatakan lembab dalam usaha menangani masalah ini.

Tapi apa yang aku nak persoalkan disini dimanakah Panglima Perang Cyber Khairy KJ disaat Bosnya diserang oleh Pakatan Pembangkan di Laman Media sosial?

Sehingga hari ini tiada satupun usaha mahupun gerakan yang dilakukan oleh Biro Media Sosial dalam menjelaskan kepada Anak Muda terutamanya supaya mereka faham apa isu sebenarnya berkaitan kenaikan barang.

Opssss.. aku lupa.. #BedilTheLoser sebenarnya dilantik menjadi jurugambar Istagram.....


Pendekkan saja cerita untuk hari ini.. Apa sebenarnya fungsi Si Bangang +Ibdilillah Ishak dilantik menjadi Panglima Perang Cyber Pemuda?

#BedilTheLoser jangan cakap sombong sangat sampai kata semua ni kacang je... Jangan Cakap besar dan beritahu pemuda lain lantak la kat diorang sampai bila nak bayar.... 

Ko jangan ingat backup ko kuat sangat sebab Dunia Media Baru ni tiada sempadan dan tiada tuan.. sekian..


No comments:

Powered by Blogger.