25 December 2013

Previous Post
Next Post

4 ulasan :

Anonymous said...

Besar punya bid'ah dholalah !

Anonymous said...

tanda cross besar tu orang tak Nampak, patut tanda cross tu di tampal di kepala si rani macam ada orang tu yang tanda abu di dahi..rani patut jaga sensitivity ugama, jangan nak liberal sangat...so orang melayu islam dalam pas fikir sendiri lah apa pemimpin kamu buat.

Anonymous said...

masalahnya pengundi di kawasan meru tempat si rani majoritynya orang JAWA.ORANG JAWA tak loyal pada BN dan UMNO.lihat saja lah si toyo tu macham mana character dia pentingkan diri dan hendakan keuntungan dari KERAJAAN UMNO SAJA.dan kebanyakan nya tak EDUCATED.

Anonymous said...

Jangan buat lawak kawan2. Pi mengaji bagi habis dulu. Tampal gambar banyak-banyak lepas tu letak caption sebaris dua. Dah habis modal ke macai?