05 July 2013

[VIDEO] Robot Bayi dijumpai atas lantai menagis sampai tak keluar suara..


Macam-macam kes ada zaman sekarang ni. Kisah buang bayi merata-rata berlaku macam dorang buang bangkai ayam je.

kekadang tu bila pikirkan dunia ni memang dah tak lama dah. Ni kes ape plak Baby robot ni dok telentang atas lantai menangis tapi tak keluar suara.

Anak sape la ni?...

Sebenarnya ini adalah Animatronic robot bayi yang meniru bayi baru lahir dengan sempurna, pergerakan ia hampir serupa dengan apa yang dibuat oleh bayi sebenar. Robot ini tidak dicipta daripada penyelidikan tetapi Chris Clarke mecipta bayi robot khas ini untuk Show T British, semua usaha ini dibuat kerana ia amat bahaya jika bayi sebenar pra-matang berada di bawah lampu dalam studio TV untuk waktu penggambaran yang tidak terkira banyaknya. Mahu melihat bagaimana ia bergerak?


Macam-macam ada kan kat dunia ni?....

No comments:

Know us

Our Team

Video of the Day

Contact us

Name

Email *

Message *