11 August 2012

JOM KENALI CIRI-CIRI LELAKI GAY... HAHAHHA


Semasa entry ini ditaip, perasaan geram bercampur garam dan lada tiada gula disemai di dalam hati pabila ada someone yang nak 'try' BALAK buah hati aku.."Wei, kau nak mgorat pon, carikla orang lain, pehal si dia pon ko nak?" Aku marah ni, marah ni..baik kau berambus @#$%*!! Tiap-tiap hari nak call asal?mula-mula aku tak kesah sebab kau bukan kaum sejenisku dan si dia bukannya slalu angkat call kau, so aku engat kau straight..Rupanya???dah nampak dah hormon GAY kau bila kau ajukan soalan yang berbunyi bergini pada si dia "You straight ke tak?" Aaauuu, luluh jantung ini mendengarnya dan rasa geli sudah menyelubungi diri..Bukan setakat diri ini je yang rasa geli-geli begitu, bak kata pepatah, Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul..So, u know what i mean?


Di dalam lubuk hati ini, terdetik mengapa ada yang menyukai kaum sejenis sebegitu rupa?Adakah dia kurang kasih sayang dari kaum berlawanan darinya?atau ada kisah disebaliknya?Aduh, aku lemas disulam dengan rasa gelisah di dalam diri..Di lubuk fikiran diri ini, aku tahu lelaki gay senang jatuh hati dengan lelaki yang muka baby face ala-ala cute..Hey!diri ini pun senang tertambat dengan lelaki yang mempunyai rupa paras sedemikian rupa sebab itu aku pilih si dia..Gelisah, itu yang aku dapat gambarkan situasi pada masa ini..Dengan muka penuh harapan berbisik di sanubari "Janganlah si dia tergoda dengan lelaki spesis itu" memandangkan sebelum ini sudah beberapa gay ingin mendekati dirinya..ohh, inilah cabaran-cabaran dunia generasi hari ini..


Perenggan seterusnya ingin membawa anda untuk lebih mengenali ciri-ciri lelaki GAY..Selalunya, lelaki sejati akan sentiasa berwaspada dari terjebak dengan kancah dunia si lelaki GAY..Jangan terkejut pula jika ada manusia yang jenis biseksual iaitu tertarik kepada dua2 jantina perempuan dan lelaki.. So, jemput-jemput baca supaya kita si perempuan tidak tertipu dengan lelaki dua alam ini macam dalam cerita "Aku budak setan", salah satu babak dalam cerita ni, si lelaki tu ada GF dan ada BF..last2 GF dia tinggalkannya disebabkan dia tu syok kat dua-dua jenis..padan muka kau..gatai sangat,dua-dua kau nak kebas!wahh, sungguh dasyat kisah-kisah seperti itu..

Jom kenali ciri-ciri gay di bawah..

1-diorang ni kalau keluar gemar mengenakan baju jenis yang ketat ,ada otot,pakai kemas@smart..boleh bezala degan lelaki sejati,tapi ada juga yang pakai baju biasa

2-slalunya kat malaysia ni rambut kemas,atau ala-ala dari tepi bawa ke blakang.

3-diorang kawan sama2 diorang je,tapi kalau diorang slalu kuar ngan group pompuan ,sah gay la tu.

4-topik pun selalu lain dari laki sejati.

5-kuat komplen sana sini

6-cuba korang perhatikan dia ada tak perhatikan lelaki lain yang ala2 diorang,kira minat la tu.

7-kalau ada pompuan seksi lalu buat-buat tak tau je

8-diorang lebih suka berkumpulan.sama ada dua atau lebih.

9-diorang ni ade ramai adik-beradik pompuan dari laki..

10-jenis yang cakap lembut-lembut, cakap soft spoken je..

11-tak kisah kawan dengan lelaki gay..selalunye laki straight x skew kawan ngan gay atau laki lembut2..

12-suke nmpak kemas stylo dan bergaya selalu..

13-terlalu pembersih sgt..

14-kalau keluar selalu wangi je...

15-tertarik dengan lelaki hensem cute n macam-macam lg.
.
16-sometimes boleh ckp kat laki lain yang kau ni hensem la.. tu pown salah satu ciri2 laki gay.

17-diorang ni manje gedik-gedik ngan laki..

18-takut nak rapat ngan gurl yang xcouple.. tapi lebih senang dengan laki.

19-selalu mesej lelaki.. perempuan jarang..

20-kalau kene cium atau pegang2 ngan laki2 gay tapi dorang x kesah p0wn..

21-dari kecik skew pakai kasut gurl and baju gurl...

22-terlalu sentitif biasenye laki sentitif ni yang gay..

23-homesick.. ske dok umah je.. kalau laki sejati ske ganas2 cth maen bola, mat motor.. n macam-macam lg tapi kalau gay x ske smua tu, dorang ske dok umah je mcm gurl...

24-suke raba-raba kemaluan kaum sejenisnya sebab laki ni adew nafsu kat lelaki..

25-laki gay bile tanye kau gay kew!! automatik dia diam jew!! atau dia ckp pale otak kau..dia tgh cover la tu!! lelaki yg straight memang benci nak rapat ngan laki gay!! kalau laki straight boleh kwn atau byk kwn atau x kesah kawan ngan laki gay dia pon barangkali seorang gay,cume takut nak ckp je and byk bagi alasan. byk cite pasal lelaki berbanding gurl!! lebih rapat n lebih byk bergaul ngan gurl dari laki!! suke pakai baju ketat2...

26-macam bapok @ Lembut sgt macam gurl pon gay..dia tak kisah berbogel depan laki...

27-DAN PALING PENTING LELAKI GAY BOLEH TAU KALAU LELAKI LAIN GAY.. CTH KALAU DIA PERGI SHOPPING KE MANE2 DIA BOLEH TAU SAMA ADA LELAKI TU GAY ATAU TIDAK MEMANG NORMAL DIA DAH BOLEH BACE DAH SAMA ADA LAKI TU GAY ATAU NORMAL!!

28- dan biasenye permulaan lelaki gay ni ada yg dari kecik dan ade yg baru lagi sebab nafsu dia boleh tertarik kat laki2.. cth laki tu cute encem atau laen2 dia boleh tertarik rase cam nak kapel je tpi takut nak ckp! pastu cover yg dia ade gf atau suke kat gurl dlm mase yg same dia ade nafsu kat laki.. biasenye org macam ni takut nak ckp atau x bersedia lagi nak ngaku gay walaupown sesame gay.. tapi lame2 dia akan tunjuk ciri2 dia sikit demi skit.. cth kalau da mask U atau kolej!! kat situ diorang akan jumpe dgn macam2 jenis org dan pada mase tu diowang dah tak takut lagi nak ngaku gay, byk org mcm tu..
Amacam?agak-agak paham kot ape yang ditaip di atas..maaf, saya copy & paste je ciri-ciri ni tapi sudah diedit ayat-ayatnya supaya lebih sedap didengar..sharing is caring!hoho, lame xtaip ayat tu ~heee..Hopefully kita dijauhkan dari unsur-unsur sebegitu..

p/s: Ciri-ciri di atas bukanlah semuanya tepat belaka..Hanya sekadar berkongsi pendapat *wink

2 comments:

Anonymous said...

apedah huraian ko ni.. lebih bek ko cakap semua laki kat bumi ni gay.. ape statement yg ko keluarkan ni.. berbelit belit...ko cube bace balik semua tu..contoh no1.. laki gay suke pakai baju ketat..ade juge yang tak.. semua mcm ayat cover..1 lagi.. jika aku tanya ke bapak ko..pakcik ni gay ke? habis tu kalau bapak ko cakap pala hotak maksudnye bapak ko tengah cover ke yg dia tu biseksual? gitu ke? ape lah banggang sgt..

Anonymous said...

ni yg komen nk mesti gay ni...auuuu..jom beromen...hahahaha.. Puiiii...gi mampos ko...kimak..!!

Know us

Our Team

Video of the Day

Contact us

Name

Email *

Message *