Kerajaan Selangor beri dua Bonus Raya Pancing UndiDatuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan bahawa kerajaan bersetuju membayar bonus setengah bulan gaji dengan bayaran minimum RM500 kepada penjawat awam.


Perdana Menteri yang juga Menteri Kewangan turut mengumumkan bahawa kerajaan bersetuju memberi Bayaran Khas Kewangan sebanyak RM500 kepada pesara kerajaan yang akan dibuat pada 9 Ogos ini.


Dalam pada itu Menteri Besar Selangor Al-Serabut juga turut mengumumkan pemberian bonus berganda kepada kakitangan kerajaan negeri Selangor.


Menteri Besar yang juga pakar ekomoni ini terpaksa meniru langkah kerajaan Barisan Nasional yang memberi bonus kepada kakitangan kerajaan yang bernaung dibawahnya.


Langkah yang diambil oleh Menteri Besar Al-serabut ini hanyalah bertujuan untuk memancing undi memandangkan rakyat kini sudah tidak menyokong mereka lagi.


Rakyat sudah faham dan muak dengan penyelengan dan salahlaku para pemimpin Pakatan Haram ini dan  kini mereka sudah mula menolak kepimpinan tersebut.


Hahaha.... ko bagi la banyak mana pon... rakyat tetap tolak korang... hahahaha!!!

No comments:

Powered by Blogger.