Azmin akan pecat EXCO PAS jika parti itu bertanding di Sungai Besar. [#scs93 #prksgbesar]Tiga EXCO PAS di Selangor memang diberi kata dua oleh Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali supaya meletak jawatan sekiranya parti Islam itu berkeras mahu bertanding PRK Parlimen Sungai Besar.

Pendedahan itu dibuat Ketua Penerangan Dewan Ulama PAS, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali berdasarkan maklumat yang diterima pihak parti seperti katanya dalam portal FMT bertarikh 21 Mei 2016.

5 Jun 2016, Pegawai Pengurus Pilihan Raya Mohd Khairuddin Md Som mengumumkan selepas penamaan calon selesai, BN diwakili Budiman Mohd. Zohdi manakala Pas oleh Dr. Abdul Rani Osman diikuti calon PAN, Azhar Abd. Shukor.

Pendedahan telah dibuat, cakap juga telah terlepas hanya menunggu tindakannya saja.

Ditelan mati Mak atau Bapak bukan alasan, rakyat Selangor mahu tahu siapakah yang Azmin pilih secara rasmi mewakili kerajaan Selangor dalam Pakatan mereka.

DAP sudah pilih PAN. Azmin pilih siapa?

#scs93 #prksgbesarAzmin akan pecat EXCO PAS jika parti itu bertanding di Sungai Besar. [#scs93 #prksgbesar] Azmin akan pecat EXCO PAS jika parti itu bertanding di Sungai Besar. [#scs93 #prksgbesar] Reviewed by Mind Blow on 2:41 am Rating: 5

No comments

terkini