ABBY Si Betina Sundal PAS ajak Hentikan "PEMERINTAH YANG MELAKUKAN DOSA"...Siapa?Makin hari makin tinggi ilmu "BETINA SUNDAL" ni semenjak masuk Parti Ajaran Sesat (PAS).

Si Sundal yang giler glamer ni sudah diketahui umum suka membuat "FATWA" sesuka hati dan berlagak "ALIM" kononnya dia sorang saja la yang Islam.

Hari ini dalam akhbar Neraka milik PAS HARAKAH mengeluarkan kenyataan "BETINA SUNDAL" ini yang mengajak melakukan perubahan ke atas MALAYSIA untuk menghentikan "MEREKA YANG MEMERINTAH DARIPADA TERUS MELAKUKAN DOSA".


Dosa apa yang pemerintah lakukan dan siapakah pemerintah yang melakukan dosa? mengapa tidak nyatakan siapa dia? dan jika kenyataan ituditujukan kepada umum branikah BETINA SUNDAL ini mengsahkannya dengan bukti?

Inilah manusia yang menggunakan agama untuk mengejar populariti. Sanggup menggadai maruah dan kesucian agama demi kepentingan diri dan nafsu.

Aku nak tengok sampai mana "BETINA SUNDAL" ni nak merapau dalam PAS. Besok    lusa bila "JANTAN YANG DIGILAKANNYA DALAM PAS" dah meninggalkan dia kita tengok apa pulak fatwa yang nak dikeluarkan oleh "BETINA SUNDAL" ini.

1 comment:

Anonymous said...

nak mampos

Powered by Blogger.