PENTAS ROBOH KETIKA KONSERT OTAI ROCK MALAYSIA DI PUTRAJAYA





Malam tadi berlangsung telah berlangsung konsert "Clash of The Century" yang menampilkan otai-otai rock Malaysia seperti Wings, Search, Azlan & the Typewriter dan Kristal.

Konsert tersebut merupakan acara terakhir dalam jadual #HBN2012 yang menandakan berakhirnya himpunan antara yang terbesar di dunia.

Jutaan belia seluruh Malaysia membanjiri pentas utama #HBN2012 seawal jam 7.00 petang lagi.

Terima kasih kepada Kementerian Belia dan Sukan yang telah berjaya menganjurkan acara yang hebat ini dan berjaya membuktikan bahawa belia-belia negara sentiasa bersama kerajaan.

HIDUP BELIA.. HIDUP BELIA.. HIDUP BELIA..!!


8 comments:

Anonymous said...

aku bengang giler tak dpt masuk. dpt dgr jer. patut diorg kena buat open stage. ni stage dlm khemah. lepas tu bertutup kiri dan kanan pulak tu.

Anonymous said...

belia bersama kerajaan untuk maksiat...bodoh betoi...klu bersama kerajaan utk keagamaan kan elok...aduhhh

Pena Dari Tanah Melayu said...

hahahhaha.... Kerajaan yang bersama untuk maksiat ni kerajaan Pakatan Rakyat haram Je... Rumah Urut, rumah ayam, macam 2 rumah maksiat kerajaan pakatan buat.. bila pulak kerajaan haram pakatan jadi islamik?

Anonymous said...

Pukul 7?kemana la magribnyer. . . .rumah urut kn kat selangor je yg ade.kat johor,pahang dan negeri sembilan kan tak de.kedai no ekor pun takde gak.penuh dengan surau2 dan masjid je sane.

Anonymous said...

udah2 ler...tu..jgn ler berbalah..sebab politik...

The Neutral said...

kire ok la HBN ni,sume org happy kalau ade cedera sket2 tu mmg lumrah la kn sbb bde nk jadi bukan kite yg cari..daripada hipunan bersih yg x brape nk bersih tu lagi la huru hara dan menyusahkan org ramai dan pihak berkuasa..,sampai aku nk g keje masuk kt bukit bintang pn x dpt masuk...bodoh punye pakatan haram...

Pena Dari Tanah Melayu said...

hahaha.. aku baru nak cakap pasal BERSIH yang haram tu.. berapa juta yang semayang masa himpunan tu?

Anonymous said...

Mmm...

Powered by Blogger.