MALAYSIA NEGARA PALING BAHAYA DI DUNIA.. INI FAKTA BUKAN AUTA..


Bila aku katakan IQ puak-puak pembangkang ni lebih rendah dari BINATANG korang tak percaya tapi korang tengok sendiri posting dari salah satu blog pembangkang yang mengatakan Negara Malaysia adalah anrata 10 buah negara paling merbahaya di dunia.

Bagi menjawab budak bodoh tak boleh di ajor tu aku ajak korang tengok dan tak perlu la nak tengok analisis yang bebagai cuma tengok dengan akal dan sedikit pemikiran yang waras.

SYRIA, SOMALIA, AFGHANISTAN, IRAQ, SUDAN, YAMAEN, PAKISTAN, HAITI, NIGERIA, HONDURAS, BRAZIL, MEXICO,KOREA UTARA, COLOMBIA.

Negera yang aku sebutkan di atas nak dikategorikan sebagai negara yang paling tak selamat di mana?.. di alam semesta?.

Kejadian anjing dan babi upahan PAS, DAP dan PKR menjadi-jadi sekarang ini dalam hal membodohkan masyarakat, mereka dihidangkan dengan pelbagai penipuan yang langsung tidak masuk dek akal.

Tapi disebabkan kekurangan pendedahan dan persekitaran mereka ini dibodohkan dengan seterang-terangnya seperti perkara yang dimaksudkan di atas.

Kasihan melihat Pak Aji-Mak Aji yang tidak tahu apa-apa kemdian percaya cerita seperi ini lalu membawanya ke kedai kopi dan rumah kendiri dan diceritakan kepada orang lain.. bayangkan dosa yang mereka terima kerana memfitnah yang mereka sendiri tidak sedari kerana tidak memeriksa sumber maklumat yang mereka terima.

Inilah bahana duit.. kerana upah yang tak seberapa mereka sanggup menulis apa sahaja aslkan berita itu boleh membuatkan rakyat percaya yang kerajaan ini zalim dan wajib ditumbangkan..

Akhirnya kerajaan yang cukup baik dan bertanggungjawab dirobohkan dengan harga beberapa sen sahaja yang dimonopoli oleh golongan manusia yang akalnya lebih cerdik haiwan jika dibuat perbandingan..
No comments:

Powered by Blogger.