#TestedTeam4UMNO : [VIDEO] Zahid Hamidi Sound Malaysiakini, Nasib Baik Tak Kena Penampar.. kehkehkehke..


"Bertemu Buku Dengan Ruas" itulah ungkapan yang paling sesuai untuk menggambarkan kejadian yang amat memalukan bagi Portal Kaki Spin Malaysiakini yang diberi amaran secara terus oleh Dato Seri Zahid Hamidi.Menteri KDN itu tanpa rasa gentar memberitahu bahawa Malaysiakini kaki spin dan sentiasa memutarbelitkan fakta dengan cara mereka.

Dato Seri Zahid Hamidi menjelaskan mengenai laporan audit tentang kehilangan 1.3 juta senjata di PDRM dan memberitahu bahawa beliau tahu kehilangan itu bukan disebabkan  oleh pecah amanah, bukan disebabkan penyelewangan, bukan disebabkan unsur rasuah tetapi antaranya disebabkan kecuaian atau kelemahan ketika operasi dijalankan.

Jadi, tahniah diucapkan kepada Menteri KDN yang gagah berani dalam menjalankan tanggungjawab dan amanah rakyat.2 comments:

Ab Rahman Yaacob said...

Pucat lesi... Naik hijau muka...kan kan kan kan...

Man driver said...

org2 macam tu memang sepatutnya kena sound dari dulu lg, supaya tidak berlaku cacing sampai naik ke mata. walaupun dikira dah lambat sikit mengambil tindakan yg lebih tegas. sekiranya sewaktu menteri KDN yg lepas sudah bertegas, org2 macam ini tak berani pun nak angkat muka.

Powered by Blogger.