TERBARU!! TiNDAKAN KEJI PENGANUT AJARAN AGAMA PAS DI STADIUM KUALA SELANGOR


Kejadian ni berlaku di Stadium Kuala Selangor semasa Perayaan Ulangtahun Ke-4 pakatan Rakyat diraikan.

Sekumpulan anak muda hadir untuk menununjukkan tanda tidak setuju mereka terhadap kenyataan anwar yang menyokong Yahudi secara terang-terangan.

Oleh kerana marah dengan tindakan anak-anak muda itu membantah kehadiran Anwar Ibrahim, Kumpulan Briged Amal PAS telah bertindak menghalau dengan ganas kumpulan tersebut.

Dalam kekalutan itu, seorang dari anak muda tersebut telah dipukul oleh ribuan orang dari Pakatan Rakyat dan Briged Amal sendiri.

Dari video tersebut, adakah wajar tindakan mereka yang dididik dengan ilmu agama yang tinggi seperti yang mereka laungkan setiap hari.

Wajarkah kumpulan yang bertuhankan NIk Aziz bertindak sedemikian rupa?...

Saya persembahkan... anda fikirkan...

3 comments:

V said...

pas celaka !!!!!!!!

PENDEKARMELAYU-PEJUANG BANGSA said...

DIA ORG NI MEMENG TAK ADA OTAK KAMI KESANA BUKAN KATA PAS YAHUDI TAPI KAIN BENA KAMI TERTULIS KAMI MENENTANG CAMPUR TANGAN YAHUDI DI MALAYSIA;KAMI BUAT DILUAR STADIUM PUAK PAS NI MEMANG DAH BERSETAN DAH RUPANYA

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=JjQJVbMvrpo

Hadirin cekup remaja cuba ganggu ceramah Pakatan

Seorang remaja yang dipercaya cuba menganggu ceramah pemimpin Pakatan Rakyat di Kuala Selangor malam tadi, ditangkap para hadirin, menyebabkan anggota Unit Amal PAS yang mengawal ceramah tersebut, terpaksa bertungkus berusaha menghalang daripada remaja itu dipukul.

Sebelum itu, sekumpulan kira-kira 20 remaja bermotosikal berhenti di luar tempat ceramah tersebut di Stadium Kuala Selangor serta membawa sepanduk anti-Pakatan sambil mengejek hadirin dari luar pagar.

Perbuatan itu mencetuskan kemarahan hadirian yang sebahagiannya bergerak menujuk ke arah pagar sambil menjerit "Tangkap mereka! Tangkap mereka!".

Pagar itu terletak kira-kira 20 meter dari pintu masuk stadium di mana kira-kira 5,000 orang sedang mendengar ucapan pemimpin Pakatan.

Seorang saksi mendakwa, beberapa remaja tersebut tertindak merosak dan mencalar beberapa buah kenderaan yang diletakkan di luar stadium.

Sekumpulan hadiran yang berang kemudian keluar dari stadium dan berjaya mencekup salah seorang remaja tersebut dan mengheretnya masuk ke dalam stadium.

Remaja itu yang berpakaian baju-T berwarna merah jambu berjalur putih, diserbu orang ramai yang berang, menyebabkan anggota Unit Amal bertungkus lumus bentuk membentuk perisai manusia untuk melindunginya.

"Jangan pukul dia, jangan pukul dia, biarkannya dia pergi," jerit seorang anggota Unit Amal berulang kali ketika mereka cuba menghalang orang ramai yang berang manakala yang lain meminta supaya bertenang, tetapi usaha itu tidak berhasil.

Selepas anggota Unit Amal berjaya membentuk bulatan di sekelilingnya, remaja tersebut dikejar ke pintu stadium dan dilepaskan untuk menyertai rakan-rakan yang sedang menunggunya

Pintu stadium terus ditutup untuk menghalang orang ramai yang marah daripada yang mengejar mereka.

Di sebalik kekecohan itu, ceramah yang dihadiri oleh pemimpin tertinggi Pakatan - Datuk Seri Anwar

Powered by Blogger.