06 February 2016

Noh Omar Bayar Blogger Ratusan Ribu tapi gagal buat kerja.

Saya terpanggil untuk mengenali blogger-blogger yang dibayar Noh Omar ratusan ribu ini. Blogger-blogger jenis ini hanya tahu makan duit dan tak reti buat kerja. Mereka ni penyamun agaknya.
Kemudia Noh Omar kata tubuh lagi pasukan JMSD dan bagi tempoh 6 bulan tak buat kerja juga.
Selepas diberhentikan mereka-mereka ini kerana gagal kata Noh Omar mereka menyerang balik Noh Omar.
video

Setahu saya Blogger dan JMSD yang Moh Omar berhentikan itu tidak lebih 6 bulan perkhidmatan mereka. Dan setahu saya Selangor Post yang dipuji oleh Noh Omar ini telah beroperasi lebih setahun. Saya rasa Noh Omar ni buta dan tak baca portal Selangor Post ni sebab dia kata kalau setakat nak siarkan berita dalam surat khabar baik beli surat khabar. Noh Omar tau tak yang Selangor Post ni "Copy & Paste" berita portal orang lain sampai tajuk pun "Copy" bulat-bulat?




Kalau kita nak serang Noh Omar sebab kena berhenti setahun dulu kita dah buat. Kita serang sebab sayang kat Noh tapi dia ajak pulak kita berperang. Nampaknya Report kepala perang Media Noh ni memang cantik dan halus sampai Noh kena bodohkan.

3 comments:

mnn nasir said...

Ada lg ke dinasor kat selangor? Rasa dh pupus

Aemierulrizaki Rambli said...

AdA yang baru bos.

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Know us

Our Team

Video of the Day

Contact us

Name

Email *

Message *