Rakyat Teluk Intan Undi BN Dapat Menteri, Undi DAP Gigit Jari! #PRKTelukIntan"Saya boleh membuat komitmen itu di sini. Jika Datuk Mah memenangi pilihan raya kecil Teluk Intan, maka sebagai Presiden Gerakan, beliau akan dilantik menganggotai Kabinet," - Bernama
Rakyat Teluk Intan seharusnya merasa bangga dengan pengumuman yang dibuat oleh YAB Perdana Menteri itu. Peluang seperti ini tidak sepetutnya dilepaskan kerana ia akan dapat membatu Rakyat Teluk Intan juga. 

Pilihanraya Kecil Teluk Intan menjadi semakin sengit dengan pengumuman yang dibuat oleh Perdana Menteri ini. Sebagai antara parti pengasas BN, sudah menjadi amalan untuk melantik Presiden Gerakan menganggotai Kabinet.

Rakyat Teluk Intan harus bijak memilih kali ini, tiada apa yang boleh dibuat oleh Dyana Sofya si budak mentah yang menjadi "Pak Turut" kepada DAP itu.

Sedangkan dalam sidang media pun Dyana terpaksa dikawal oleh Lim Kit Siang dan pegawai-pegawainya jadi mampukan Dyana memimpin Rakyat Teluk Intan? bolehkah Dyana menyelesaikan masalah penduduk atau hanya sekadar retorik DAP sahaja?

Mari berubah!! Tolak Dyana!! Tolah DAP!! Undi BN!!

#PRKTelukIntan
#Dyana
#NadiRakyat

Rakyat Teluk Intan Undi BN Dapat Menteri, Undi DAP Gigit Jari! #PRKTelukIntan Rakyat Teluk Intan Undi BN Dapat Menteri, Undi DAP Gigit Jari! #PRKTelukIntan Reviewed by Mind Blow on 2:55 am Rating: 5
terkini