Mat Maslan Dah Gila Nak Tubuh "Blue Wave Army" lawan "Red Bean Army"?


"Blue Wave Army" hebat giler nama "Tentera Cyber BN" yang bakal ditubuhkankan nanti mengikut cadangan Pengerusi Biro Publisiti dan Penerangan Barisan Nasional (BN), Datuk Ahmad Maslan.

Kononnya cadangan menubuhkan "Pasukan Tentera Cyber" adalah untuk menjawab fitnah pasukan siber pembangkang Red Bean Army (RBA). 

Itu cerita pendeknya tapi cerita panjangnya aku sendiri tak tahu apa sebenarnya yang Tok Mat cuba perkatakan. 

RBA sampai hari ini mampos kering Guan Eng atau DAP tak mengaku kewujudannya dan tak siapa tahu siapakah yang dimaksudkan dengan RBA itu.

Tapi malangnya menteri kita hari ini dengan gila dan bangganya bercakap nak menubuhkan sebuah pasukan tentera yang tidak wujud.

Aku nak tanya dah berapa banyak Tentera RBA ini ditangkap dan didakwa kerana kesalahan yang amat melampau mengugut, memfitnah, menghina Agama, Raja dan Negara termasuk membahayakan keselamatan negara?

Kenapalah cetek sangat pemikiran menteri kita ni? aku walaupun bodoh tak sekolah tapi sekurang-kurangnya aku tau memikir berbanding menteri yang hebat tapi pikir ntah apa-apa?

Perlukah kita bagitau kita nah tubuhkan pasukan Tentera Cyber ni?
Mat Maslan Dah Gila Nak Tubuh "Blue Wave Army" lawan "Red Bean Army"? Mat Maslan Dah Gila Nak Tubuh "Blue Wave Army" lawan "Red Bean Army"? Reviewed by Mind Blow on 2:18 am Rating: 5
terkini