Teresa Kok Cuba Cetuskan Perang Salib Sabtu Ini!


Untuk Pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan...

Betina inilah yang menuduh polis dan pihak berkuasa sebagai rejim pembunuh upahan.

Betina ini jugalah yang marah dengan tulisan jawi kerana mungkin beranggapan tulisan jawi adalah ayat al Quran.

Betina ini jugalah yang masuk ke pekarangan masjid dengan hanya berskirt pendek dan memberi alasan dia terlalu sibuk sehingga tidak sempat menukar pakaian.

Betina ini buat-buat buta dengan perundangan dan Perlembagaan Persekutuan yang meletakkan Islam sebagai agama rasmi dan Islam dan umatnya mendapat keutamaan dalam pentadbiran negara tanpa meminggirkan agama serta penganut agama-agama lain.

Betina ini jugalah yang beria-ia nak saman Utusan Malaysia dan cuba berdalih kononnya Utusan buat cerita, tetapi kemudian apabila Utusan Malaysia mengeluarkan dan menunjukkan bukti, sampai ke hari ini, dia tidak berani bersuara lagi.

Betina inilah juga yang memesan makanan cikai sewaktu dalam tahanan, kemudian apabila dibebaskan memberitahu orang ramai, makanan anjingnya jauh lebih baik daripada makanan yang diberikan kepada para tahanan.

Betina inilah juga yang tidak berselindung langsung dalam hal tersebut apabila mengatakan azan subuh mengganggu dan bising sehingga katanya, perlu azan hanya dikumandangkan di dalam masjid sahaja.

Betina ini juga merupakan antara pencetus isu Al-Kitab berbahasa Melayu dan mendesak agar Al-Kitab yang ditahan di Pelabuhan Kelang dan Kuching dilepaskan tanpa melalui saringan KDN, walaupun Bahasa Melayu Teresa Kok seperti anjing cuba mengiau.

Perkembangan terbaru menyaksikan, Betina ini telah menggunakan kuasanya untuk memastikan Stadium Shah Alam tidak digunakan oleh HIMPUN dengan alasan-alasannya yang sudah basi dan sangat menjengkelkan

baca penuh : http://sel13.com/archives/565

4 comments:

Anonymous said...

pembohong beso mase kene tahan
ngan ISA..melayu pulak percaya bulat2 ngan mangkok nie..elok sembelih je mangkok nie

Pena Dari Tanah Melayu said...

setuju!

along rizky said...

mmg binatang betina ni!

nhj said...

keturunan babi , babi jugalah perangainya menyondol sanasini...melihat mukanya meloyakan aje... peliknya ramai pulak orang melayu sekongkol dengannya.

Powered by Blogger.