KALAU PIHAK BERKUASA TAKNAK, BIAR KITA SAJA YANG BUNUH!Polis mengesan gerakan terancang pihak tertentu didakwa cuba menghidupkan semula fahaman komunis bagi tujuan menjatuhkan kerajaan melalui perhimpunan haram Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) pada 9 Julai ini.

Gerakan itu juga didakwa sedang giat menyebarkan propaganda anti kerajaan termasuk melalui risalah yang secara terang-terangan menghasut rakyat menggulingkan pemerintah seperti berlaku di negara-negara Asia Barat.Klik Sini

Kalau kita imbas kembali apa yang pernah berlaku semasa komunis ini cuba merampas negara pasti ramai yang berkata, "aku sanggup mati demi mempertahankan tanahairku", tapi kini jika kejadian seperti itu berlaku lagi beranikah kita melaungkan kembali ayat sedemikian?

Jadi, memendekkan cerita aku menyeru kepada semua pejuang tanahair agar mempertahankan tanahiar kita yang tercinta ini dari ancaman komunis jahanam ini! dan bersumpah sahabat seperjuanganku bahawa kita sendiri akan bunuh pengkhianat ini jika peristiwa itu berulang lagi.

No comments:

Powered by Blogger.