Apabila si bodoh bercakap tentang Islam....Apabila si bodoh bercakap tentang Islam....

ISLAM DIJADIKAN AGAMA DAN ALLAH SWT DIJADIKAN TUHAN apabila mereka terdesak untuk menyelamatkan diri dari terbunuh dalam peperangan politik negara.

Rakyat yang mereka tipu melalui Pilihanraya menagih janji untuk dibela dan dijaga tapi malang mereka (PR) hanya tahu menyalak kerajaan.

Mereka tidak mampu memerintah kawasan apatahlagi negara tanpa Anwar Ibrahim yang terpaksa mereka pertahankan dengan tiga empat kerat manusia yang tidak berakal.

Bukti jelas, lihat saja apa yang berlaku semalam dan hari ini apabila anjing-anjing upahan membawa anjing-anjing yang tak tahu apa menyalak di UM dan PUTRAJAYA.

Aku tidak salahkan mereka kerana mereka dengan apa cara sekalipun terpaksa selamatkan Anwar Ibrahim yang selama ini menjadi pencatur (Tuan Anjing) yang mengarahkan apa yang perlu mereka buat.

Dr Wan Azizah Wan Ismail, Nurul Izzah, Rafizi Ramli, Nik Nazmi, Dr Idris Ahmad Dr Dzulkefly Ahmad, Khalid Samad, dan banyak lagi pemimpin yang dipilih kerana tertipu akan hanya jadi tunggul kayu jika Anwar Ibrahim disumbat ke dalam penjara.

Kalau mereka ada akal meraka akan memerintah dengan baik tetapi hingga kini apa yang mereka lakukan hanyalah terpaksa mempertahankan (Bapa Anjing) Anwar Ibrahim kerana tanpanya tidak ada satuapapun yang meraka mampu buat kerna mereka ini sememangnya pemimpin yang bodoh.

— feeling joyful.

No comments:

Powered by Blogger.