Taktik "Baling Batu Sembunyi Bom" Sudah Tak Laku!! Jom Kita Tunjuk Kuasa Majoriti Vs KUMPULAN MINORITI SIAL!!


Benarkah Himpunan Turun yang dianjurkan oleh Pakatan Pembangkang berjaya seperti yang dilaporkan Harakah Daily? Kejayaan yang bagaimana telah dicapai oleh KUMPULAN MINORITI SIAL itu?

“Terima kasih buat seluruh rakyat Malaysia, dari orang kenamaan sehingga rakyat marhaen yang telah berhimpun secara aman dan bersurai sebaik tamat sambutan Tahun baru 2014,”  - Azan Safar

Adakah berhimpun secara aman yang dikatakan oleh Ketua KUMPULAN MINORITI SIAL itu seperti dalam gambar di bawah iniJadi yang bergayut terpekik terlolong dalam gerombolan yang mahu merayakan sambutan Malam Tahun Baru itu siapa?

 "Turun juga menafikan keterlibatan dalam sebarang tindakan provokasi serta usaha yang mengganggu sambutan tahun baru malam tadi.

Bahkan, kita turut sama mengecam usaha-usaha yang dilakukan ke arah tersebut" - Azan Safar

Adakah yang dimaksudkan dalam kenyataan di atas oleh Ketua  KUMPULAN MINORITI SIAL itu seperti gambar di bawah ini?


Taktik "Baling Batu Sembunyi Bom" ini sudah basi dan tidak boleh digunapakai lagi la bodoh!!!

Jadi Aku sebagai rakyat Malaysia menyeru semua pihak yang membaca agar pergi ke Balai Polis berdekatan dan laporkan tentang niat jahat KUMPULAN MINORITI SIAL ini yang sengaja mahu menimbulkan huru-hara dengan niat menjatuhkan kepimpinan kerajaan!!

Ayuh sahabat kita tunjukkan kuasa Majoriti Rakyat Malaysia yang cintakan Keamanan!!!

2 comments:

Anonymous said...

Syabas kepada majoriti rakyat Malaysia yang tidak menyertai minoriti pro pembangkang yang berkelakuan macam berok pada malam menyambut tahun baru di dataran merdeka. Sebenarnya merekalah (majoriti rakyat) hero sebab tidak menyertai demonstrasi minoriti pro pembangkang. Itu lah yang dikatakan " silent protest" oleh majoriti rakyat Malaysia yang tidak setuju dengan pembangkang dan pro pembangkang.

Anonymous said...

Kerajaan korupsi mesti diterima . Bila pemerintah tindas rakyat dinamakan 'perniagaan' bila rakyat bangkit dinamakan 'keganasan' Bughah.
Gila apa ! sI TUA NI...
Bila nak buat Hard Cafe , mufti perak diam takda fatwa pun. Mufti apa...PUIHHHH!!!!

Powered by Blogger.