PUTRAJAYA Sembahyang 2 Imam, KUALA SELANGOR Sembahyang 2 KiblatInilah Ajaran Puak Parti Ajaran Sesat (PAS)  yang terlalu taksub untuk mendapat syurga kononnya.

Kegilaan mereka untuk ke Putrajaya tak dapat dikawal dan dibendung lagi, lalu mereka sanggup melakukan apa sahaja untuk mencapai matlamat tersebut yang mereka sendiri tidak tahu untuk apa.


Mereka menganggap apa sahaja yang meraka lakukan adalah betul kerana mereka semua adalah pengikut Ajaan Sesat PAS yang menjanjikan mereka syurga jika bersama dalam perjuangan PaKatan Syaitan itu.


Tanpa mereka sedari, mereka telah diperbodohkan dan dipergunakan untuk satu gerakan memusnahkan agama, bangsa dan negara mereka.  


Mungkin sukar untuk membawa mereka ini pulang ke jalan yang benar kerana mereka telah sesat jauh dibuai impian untuk mendapakan syurga segera yang djanjikan oleh Tuan Gurunya..

Tetapi bagi kita yang waras masih sempat untuk kita membetulkan diri kita dan berjuang bersama untuk menolak ajaran sesat tersebut.

Mari bersama kita tumpaskan gerakan menyesatkan umat dan bersama kita menentang Pakatan Syaitan iaitu PAS, PKR & DAP.

2 comments:

Anonymous said...

mampus la masyarakat islam macam nie kalu gayanya.. sbb kan kepentingan politik, hukum hakam agama ditolak ke tepi.. agama dijadikan mainan.. insaflah2 bagi sesiapa yang terlibat...

Anonymous said...

Tengok gaya macam 3 kiblat aje!!!

Powered by Blogger.