Ads Top

PELAJAR PEREMPUAN UPSI BUNUH DIRI?










IPOH - Penuntut semester empat jurusan pendidikan awal kanak-kanak, Universiti Pendidikan Sultan Idris (Upsi), yang maut akibat terjatuh dari tingkat empat sebuah bangunan pusat pengajian tinggi itu petang semalam, mengalami kecederaan parah di beberapa bahagian badan, kata polis.

Mangsa, Fatimah Mina Md Juferi, 22, dipercayai meninggal dunia serta-merta di tempat kejadian dalam insiden tersebut.

Jenazah mangsa telah dibawa pulang ke rumahnya di Muar, Johor, awal pagi tadi untuk dikebumikan.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri Perak, Datuk Dzuraidi Ibrahim berkata, siasatan awal dibuat melalui rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang terdapat di Bangunan E-Learning kampus universiti itu.

Menurutnya, mangsa dipercayai meninggal dunia kerana mengalami kecederaan parah di beberapa bahagian badan apabila terjatuh dari tempat tinggi.

"Antara kecederaan yang ditemui pada tubuh mangsa termasuklah patah di beberapa bahagian badan iaitu rusuk kiri dan kanan, kaki kanan serta bahu kiri dan kanan.

"Manakala, hidung mangsa turut patah selain dagu berlekuk kesan daripada impak jatuhan yang kuat menyebabkan berlaku kecederaan serius sehingga menyebabkan mangsa meninggal di tempat kejadian.

"Kes disiasat mengikut Laporan Kematian Mengejut (SDR)," katanya.

3 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

kemm said...

ape lah rendah sgt akhlak dan kerawasan yg ader...ALLAH itu selalu menolong hambe nye dlm kesusahan kenape berfikir mcm tu skali...kesian...

Anonymous said...

Janganlah terlalu cepat berburuk sangka....

Powered by Blogger.